Nu åbner nyt samtaletilbud for transpersoner: Transit Talk

Grafik med teksten: TRANSIT TALK

Som det nyeste skud på stammen af tilbud åbner vi nu Transit Talk – et gratis peer-to-peer samtaler til alle transpersoner, nonbinære og kønsdiverse og dig, som stiller spørgsmål ved din kønsidentitet.

Fra den 7. juli har du mulighed for at vende spørgsmål omkring din kønsidentitet eller dit køn i en fortrolig samtale med en anden trans-, non-binær eller kønsdivers person, som har erfaring med at tale med andre omkring kønsidentitet.

Transit Talk er også et tilbud til dig, der er forældre, søskende, kæreste eller barn til en transperson, som ønsker at tale med en samtalepartner omkring tanker og følelser ved at være pårørende.

Du kommer i kontakt med Transit Talk ved at ringe hver onsdag mellem kl. 18-20 på +45 33131948 eller ved at skrive til os på transit-talk@lgbt.dk. På mailen kan du både få skriftlig sparring eller aftale et møde. Vi tilbyder både online video-møder og fysiske møder i vores lokaler på Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K (se kort).

Transit Talk er et supplement til vores Transit gruppesamtaleforløb for personer, der har overvejelser om deres køn eller kønsidentitet. Fælles for både gruppesamtalerne og de individuelle samtaler er, at tilbyde et rum, hvor du sammen med andre ligesindede kan vende overvejelser, spørgsmål eller udfordringer forbundet med kønsidentitet eller køn.

Et tilbud til dig

Det kan være, at du har overvejelser omkring hvilke(t) køn og/eller kønsidentitet(er) du har eller at du oplever at mangle ord, begreber eller måder at tale om dit køn på. Uanset om disse spørgsmål er helt nye eller du længe har været afklaret omkring din kønsidentitet, men savner værktøjer til at navigere i en kønsnormativ verden, er Transit og Transit Talk et tilbud til dig.

Transit og Transit Talk arbejder ud fra en rammesætning om, at alle kønsidentiteter er velkomne og at det er kun den enkelte person der ved, hvad der er rigtigt for dem. I samtalerne er der fokus på normkritik, tryggere rum og samtale-praksis, peer-to-peer oplevelser og erfaringsudveksling.

Læs mere om Transit og Transit Talk her.